5 颗豆豆

180 秒

Rachel saved $14.20. She saved $12.90 less than Sarah. How much did Sarah save?

14.20+12.90=27.10

14.20+12.90=27.1

12.90+14.20=27.1

12.90+14.20=27.10

180 秒

Liam drove 15.6 km to a park. He then jogged 2.95 km roundthe park. What was the difference between the distance he drove andthe distance he jogged?

15.6-2.95=12.65

180 秒

Mdm Rahana bought each of her 5 children a pencil case.Each pencil case cost $4.65. How much did she spend on the pencil cases altogether?

5x4.65=23.25

4.65x5=23.25

180 秒

Mr Kim weighed 52.6 kg. He weighed 4 times as much as his daughter. How much did his daughter weigh?

52.6÷4=13.15

180 秒

Mdm Azizah gave $76.50 to her 5 children. The money was shared equally among them. How much did each child receive?

76.5÷5=15.3